Velkommen til norsk engelsk translator!

Norsk engelsk translator gir deg mulighet til å oversette tekst fra norsk til engelsk på en rask og god måte som også ivaretar kvalitet på oversettelsen.

Prøv også; Norsk Skole – Skole og fag for elever, lærere og foreldre! Stiler, tekster, oversettelser og mye mer til hjelp i fremmedspråk, nynorsk- og bokmål-faget og alle andre fag!

Engelsk oversetter Velkommen til norsk engelsk translator!

Med Norsk Engelsk Translator kan du oversette tekst du skriver inn, eller tekst du «klipper» ut fra et annet sted og «limer» inn i oversetteren. Et nyttig tillegg til den skriftlige oversettelsen er at du også kan få teksten lest opp. Både den norske originale teksten og den engelske oversettelsen. Husk at du må koble høyttalere til din PC og sette på lyden.

I tillegg til ovenfor nevnte oversetter kan du også velge å oversette hele dokumenter i Dokument Translator. Ved hjelp av denne oversetteren finner du fram til et dokument (f.eks. i word) på din datamaskin. Når du har valgt dokument som skal oversettes starter du oversetteren og resultatet av oversettelsen din produseres på en egen webside. Innholdet kan du så kopiere inn i et nytt dokument (f.eks. i word).

Noen gode råd!

  • Når du har oversatt en tekst eller et dokument er det viktig at du ikke bruker resultatet ukritisk. Det er viktig å huske at du har benyttet en automatisk oversetter som ikke er perfekt. Les igjennom teksten for å avdekke om det er uoverensstemmelser i forhold originalteksten.
  • Så langt det er mulig bør du la oversetteren jobbe med korte og enkle setninger. Disse setningene må heller ikke inneholde spesielle norske uttrykk eller ordtak, da vil oversettelsen bli uforståelig.
  • Det kan også være greit å bruke ordbok for å slå opp spesielle ord og kanskje bytte disse ut med synonymer som passer bedre. Du finner en engelsk ordbok (dictionary) her!
  • Dersom du oversetter hele dokumenter og benytter f.eks. word, er det viktig at du benytter deg av den innebygde «spell checken». Denne vil vise deg ord som er feilskrevet og gi deg forslag til bedre setningsoppbygging.

norsk ordbok Velkommen til norsk engelsk translator!Når du har jobbet deg igjennom dette sitter du tilbake med en tekst eller et dokument som du kan være bekjent av. Norsk engelsk translator gir deg et godt utgangspunkt å jobbe videre med.
————–

Share this:
email Velkommen til norsk engelsk translator! su Velkommen til norsk engelsk translator! digg Velkommen til norsk engelsk translator! fb Velkommen til norsk engelsk translator! twitter Velkommen til norsk engelsk translator!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>